LINEARWORX

Maskiner och teknik är vårt intresse


Linearworx startades med tanken om att få jobba på ett annorlunda sätt. Genom att istället lägga vikt på kompetens och ta tiden för att kunna göra om och göra rätt så skapas medarbetare och arbetssätt som är av de allra effektivaste slag. Varje gång något nytt ska tacklas så tar man tiden för att verkligen förstå problemet och på ett nyfiket och akademiskt sätt lösa dem. Vi lägger hellre någon vecka extra på ritbordet för att säkerställa att vi blir nöjda med det som vi konstruerar och till sist göra det där lilla extra som höjer nivån.


Vi har alla en inre ambition och känner ett stort ansvar över det som vi arbetar med. Att känna att vi har hittat den bästa och kostnadseffektivaste lösningen och se en kund som är nöjd är det som blir vårt bränsle i kampen om att vända sättet många ser på konstruktion idag. 


Arbetsförhållandesätt


Genom att ha ett personligt ansvarstagande och samarbetssätt så hoppas vi att hela arbetet ska kännas som ett samarbete och inte som att man köper en tjänst. Vi har ingen ambition om att utnyttja affärer utan bemöter dessa på ett sätt som vi själva vill bli bemötta med.


Ansvar och miljöpolicy


Vi jobbar med ett bakgrundstänk på miljön och när vi konstruerar tar vi hänsyn till detta genom att försöka hålla nere slitage och väljer komponenter från leverantörer som också har ett tänk på miljön. Vi tar ansvar över våra egna fotavtryck hos miljön och 


Medarbetare och anställda är det viktigaste vi har i företaget och lägger därför ett extra stort ansvar på deras säkerhet och välmående. Att gå till jobbet eller jobba med oss ska ses som en kul och positiv upplevelse.


Jobba hos oss


Ska man jobba hos oss eller med oss så lägger vi stor vikt på att man har ett brinnande intresse för jobbet. När arbetsdagen är över ser vi väldigt gärna att man har utvecklande intressen. Exempel på dessa är att man sitter med egna småprojekt, läser och tittar inom konstruktionsrelaterade områden. Vi anser att vara konstruktör är inget 7-16 jobb utan istället en livsstil. Ställer man sig inte själv frågor och är intresserad på varför saker är på det viset så utvecklas man inte.


Vilken typ av tidigare erfarenheter eller kompetens man har kvittar utan det absolut viktigaste är att man är en problemlösare och kan arbeta med andra. Vi brukar säga att vem som helst kan arbeta med det vi gör så länge man är en problemlösare. Vi brukar se varje problem som ett nystan med garn. Man kommer ingen vart om man inte börjar leta efter änden på nystanet. Ibland hittar man lösa ändar som inte leder någon vart men många gånger leder en ände till en annan och förr eller senare har man lagt ut hela nystanet och vi slutar med ett problem som vi nu vet lösningen på. 


Saker och ting blir aldrig som man tänkt sig utan med ett positivt tänkande så fortsätter man jobba för att lösa problemen.